חיפוש

אופנה שעושה שמח

בלילא מאמינים שכל בגד יכול להתאים לכל אישה, כשהוא מעוצב מתוך כבוד לגוף הנשי

שיתוף בוואטסאפ

הדפסת כתבה זמינה למנויים בלבד

ללא פרסומות ותמונות, ובהגשה נוחה להדפסה

לרכישת מינוי
תגובות:

קריאת זן זמינה למנויים בלבד

ללא פרסומות ובהגשה נוחה לקריאה

לרכישת מינוי
טלי אשחר גוטליב, בשיתוף לילא
תוכן שיווקי

כניסה לחנויות או לאתר של מותג האופנה לילא שוטפת את העיניים במגוון צבעים, צורות וגזרות המשדרות תחושה חופשית, נינוחה ונעימה. מדובר במותג אופנת נשים בסגנון בוהו־שיק, שחרט על דגלו את עקרון הנוחות, בלי לוותר על איכות, עיצוב וסטייל. ייחודו בשימוש בבדים טבעיים ואיכותיים, בהם כותנה, פשתן, ויסקוזה וצמר.

בעלי המותג ביקשו להביא לכאן תרבות לבוש אחרת — שחוגגת את החיים באמצעות בגדים צבעוניים ונוחים, שמכבדים את הגוף הנשי. הדגמים של לילא מאופיינים בהדפסים מקוריים וססגוניים, והתפיסה היא שצבעוניות ויופי יוצרים אווירה של שפע, בריאות ושמחה.

אופנה שעושה שמח
אופנה שעושה שמח
אופנה שעושה שמח צילום: שיאם דאס
אופנה שעושה שמח צילום: שיאם דאס

הסלואו־פוד של האופנה

הבדים והבגדים של המותג מיוצרים בהודו, במתפרות איכותיות ומקצועיות, תוך הקפדה על תנאי עבודה של "סחר הוגן" וללא פגיעה בבעלי חיים. לילא, אומרים בעליו, הוא הסלואו־פוד של האופנה: מטבעיות הבדים ועד ההתחשבות בעושים במלאכה.

הבגדים בלילא מגיעים בטווח המידות שבין 36 ל–56, מתוך כוונה לייצר אופנה שמחמיאה לגוף הנשי על כל מידותיו ומאפשרת לכל אישה לקבל ולאהוב את הגוף שלה, ולהתלבש באופן נוח ומחמיא. הקולקציות של המותג קטנות יחסית, כדי שהלקוחות ייהנו מלוק אישי ייחודי.

על קהל הלקוחות של המותג נמנות נשים המעריכות איכות, עיצוב מוקפד ותפירה מקצועית, ובגדים על־זמניים בעיצובם. היחס האישי החם הוא שיוצר את קהל הלקוחות הקבוע, השומר אמונים למותג כבר יותר מעשור.

בנוסף, ללילא קולקציה לבית הכוללת מוצרי טקסטיל כגון כיסויי מיטה, כריות ומפות, המכניסים גם לבית את הצבעוניות המאפיינת את המותג. אפשר למצוא את הדגמים של לילא במכירות נודדות — ביישובים שונים ברחבי הארץ. המכירות מתפרסמות בעמוד הפייסבוק של המותג. חנויות לילא נמצאות בגן העיר תל אביב, קניון הדר ירושלים, קניון שבעת הכוכבים הרצליה וחנות הבית ברחוב הטחנה בבנימינה.

לילא
טלפון: 050-9225177
למעבר לאתר >>

בשיתוף לילא

חזרה למדור

Labels

תוכן שיווקי

    כתבות שאולי פספסתם

    זקי ג'מאל

    הוא עזר לאנשים להגשים חלומות. לפני חודש מת במפתיע בגיל 38

    ניר חסון
    איש כוחות ההצלה מסייע לילד שנפצע בתקיפה על בניין מגורים בטהראן, בשבוע שעבר. ההסלמה האחרונה מעצימה את חרדת התושבים

    "אני מקווה שהאמריקאים ימצאו את הטייס, אחרת מי יודע מה טראמפ יעשה לנו"

    ניו יורק טיימס
    הדר פלדמן סמט

    "יש עדיין שבתאים אבל הם בסכנה. אולי בעוד 200 שנה יוכלו לכתוב עליהם"

    איילת שני
    .

    המלחמה מול איראן חשפה שקרים ומחדלים. לכולם מכנה משותף אחד

    מרדכי גילת | דעה

    אלה הבתים הכי מיוחדים בישראל. האנשים שגרים בהם מסקרנים לא פחות

    איתן לשם ודניאל צ'צ'יק
    ,
    הארץ
    מימין: יצחק רבין, יגאל אלון ושמעון פרס, 1974

    איזה אירוע הוביל לסופה של ממשלת רבין הראשונה ב־1976?