חיפוש

הדור הבא של הוויטמינים

בזכות צורת צריכה חדשה של ויטמינים, המותג מיה Plus הופך את ההשלמה התזונתית לחוויה חיובית, קלילה ונגישה, ומבטיח מעטפת ויטמינים ומינרלים, המותאמים לילדים, למבוגרים ואף לגיל השלישי

שיתוף בוואטסאפ

הדפסת כתבה זמינה למנויים בלבד

ללא פרסומות ותמונות, ובהגשה נוחה להדפסה

לרכישת מינוי
001221
001221
הדור הבא של הוויטמינים
הדור הבא של הוויטמינים
גלי לויטה ליבוביץ, בשיתוף מיה Plus
תוכן שיווקי

צריכת ויטמינים ומינרלים יכולה לתת מעטפת והשלמה תזונתית. עם זאת, במיוחד כשמדובר בילדים קטנים, בני נוער ואנשים בגיל השלישי, יש הנמנעים מהשימוש בתוספי מזון המגיעים בצורת קפסולות. "אין ספק שהרבה יותר נעים ונחמד לקבל את הערכים שיש בוויטמינים ובמינרלים בתצורה של סוכריה, בעיקר באוכלוסיות עבורן הכדור קשה לבליעה, או כאשר זה מעורר אסוציאציה למחלות ותרופות", מסביר טל שגיא, סמנכ"ל השיווק בחברת מיה.

החברה נכנסת בימים אלה לשוק תוספי התזונה עם מיה Plus — ויטמינים ותוספי תזונה בסוכריות ג'לי למבוגרים ולילדים, שיימכרו לראשונה גם ברשתות השיווק, בנוסף לרשתות הפארם ובתי המרקחת. לדבריו, קטגוריית תוספי התזונה בסוכריות ג'לי היא קטגוריית המזון הצומחת בעולם, עם תחזית מכירות של יותר מ–25 מיליארד דולר לשנת 2025.

חדשנות מבוססת ותק וניסיון

הכניסה לשוק הישראלי עם ויטמינים ותוספי תזונה בסוכריות ג'לי מבוססת על שני עוגנים שבהם מתהדרת חברת האם "מיה": ייצור מוצרים למותגים פרטיים ברחבי העולם כבר יותר מ–17 שנה, והיותה אחת מחברות המזון הישראליות המובילות זה כ–40 שנה, המשווקת יותר מ–400 מוצרים (כ–850 פריטים) בקטגוריות שונות.

001219
001219

השקת המותג מיה Plus היא פיתוח נוסף שממשיך את מסורת השקת המוצרים בעלי הערך המוסף, המבוססים על חדשנות וטכנולוגיות מתקדמות. "מדובר בשינוי תודעתי ולא רגולטורי, בזכות היותנו חברה ותיקה שמשווקת ליותר מ–70 מדינות, בדגש על ארצות הברית, וזה כולל קבלת אישור ה-FDA ואישור GMP לתוספי תזונה של משרד הבריאות בישראל", מסבירה מיכל כהן, מנהלת הפיתוח הראשית של "מיה". ״החדשנות באה לידי ביטוי בהנגשת תוספי המזון, שלראשונה מגיעים לרשתות המזון גם עבור קהל שלא בהכרח מגיע לבתי המרקחת, וניתנים בתצורה פשוטה, קלה ונוחה, של סוכריית ג'לי. הנגישות תאפשר לרבים יותר לצרוך בקביעות את תוספי מזון החשובים".

הסוד הוא (גם) במינון

סדרת תוספי המזון החדשה של מיה Plus כוללת 12 מוצרים. מחציתם מיועדים למבוגרים, וכוללים את REFRESH המכיל כורכומין, הידוע כנוגד חמצון, מאפשר שמירה על התאים ומסייע לזרימת הדם; MEMORY המבוסס על אומגה 3 הידועה כמסייעת בשימור וחיזוק הזיכרון; EXTRA PROTECT המשלב ויטמין C, ויטמין D ואבץ; SHINE הכולל קולגן שמסייע בשיפור אלסטיות העור והמפרקים; מולטי ויטמין BEAUTY המיועד לנשים ומסייע בחידוש התאים ושמירה על העור; ושני מוצרים נוספים המיועדים לאישה — Women Energy, ולגבר — Men Energy, שכל אחד מהם מכיל כמויות גבוהות של ויטמינים ומינרלים, בהתאם לצרכים של כל מגדר. לילדים מוצעים חמישה מוצרים חדשים: Strong המכיל ויטמין C הידוע כנוגד חמצון טבעי, המסייע לחיזוק מערכת החיסון; Energy — תערובת של מינרלים וויטמינים שאמורה לספק אנרגיה יומית לתאי הגוף; Protect מכיל ויטמין D שמעודד ספיגה של סידן החיוני לבריאות העצמות, במיוחד אצל הדור הצעיר והמתפתח; Smart הכולל אומגה 3 שמסייעת בשימור וחיזוק הזיכרון; Winter Boost, שילוב של ויטמין C ומיצויי צמחים כמו פרופוליס, אכינצאה וסמבוקוס; ו-Protectextra תערובת שמשלבת שלושה ויטמינים: C, D ואבץ, המיועדת לכל המשפחה והגילים, ומטרתה חיזוק המערכת החיסונית.

001218
001218

שגיא: "כל המוצרים מתאימים לצריכה יומיומית תומכת ומשלימה לאורך כל השנה. מדובר בתחזוקה יומית המבוססת על מינונים שאינם גבוהים, במיוחד כשמדובר בילדים". כהן מדגישה את חשיבות הייעוץ הרפואי לסובלים מבעיות בריאות או ממצבים רפואיים כרוניים ולמי שנוטל תרופות.

רכישת תוספי תזונה ברשתות השיווק

כהן: "חשוב לציין, שאף על פי שמדובר במוצר כיפי שבהחלט משדרג את החיים ונמכר גם מחוץ לרשתות הפארם ובתי המרקחת, אנחנו מתייחסים בצורה המקצועית ביותר לכל אחד ממוצרי הסדרה החדשה, שעומדים בסטנדרטים הגבוהים ביותר. לצוות שלנו ניסיון, ותק ורקע אקדמי מתאים, וכל מוצר מבוסס על ניסיונות המתקיימים במעבדה".

מיה פלוס
למעבר לאתר >>
למעבר לעמוד הפייסבוק >>
למעבר לעמוד האינסטגרם >>

בשיתוף מיה Plus

חזרה למדור

Labels

תוכן שיווקי

    כתבות שאולי פספסתם

    "לשלוח ילד למלחמה זאת עבודת האלילים שלנו. זאת לא הממשלה, זה העם"

    בן שלו
    המנות של גיל עד דאבוש במסעדת גייג'ין. "ביפן הכבוד למקום שאתה נמצא בו ולחומרי הגלם הוא בחשיבות עליונה"

    "כשנחתי בפעם הראשונה ביפן הבנתי שאני לא יודע כלום"

    רותם מימון
    חמישי ברוטשילד. מחוץ למועדון "בורדל" שני ברסלבים תוקעים בשופר ומכריזים "באנו לשמח"

    "יש שם אווירה של 'בואו נתקע אצבע בעין לתל־אביבים השמאלנים בעיר שלהם'"

    לירון עמיר
    המתחם שהוקם בשטח מג'ד אל־כרום, שלשום. התמונות וההתנהלות הן חומר בערה

    נערים מהתנחלות הקימו מתחם מגורים בגליל בשטח השייך למג'ד אל־כרום

    עדי חשמונאי
    קמיניצקי בליסבון, 1920. הפך מנווד יחף לסוחר עתיקות אקסצנטרי

    הוא עבר בארץ ישראל כמו צל חולף, והמשיך למסע שקשה להאמין שבאמת התרחש

    לי רוטברט
    בית ספר כרמים שלושה ימים לפני חזרה התלמידים לביתי הספר חדשות צילום אוליבייה פיטוסי
כיתה כסאות לוח 
בי"ס כרמים ירושלים הכנה ללימודים 30.8.26
בית הספר הממלכתי שכונת בית הכרם
בתי ספר בית ספר
הכנה הכנות
לקראת פתיחת שנת הלימודים תשפ"ז ה'תשפ"ז

    אנו עומדים מול כוחות אדירים המטפחים בערות. עלינו להציע אלטרנטיבה