חיפוש

איך לתקשר עם הכלב בלי שימוש בכוח?

בבית הספר מרקר טריינינג להכשרת מאלפי כלבים וכלבנים טיפוליים, מעניקים עולם שלם של ידע מקצועי שנשען על חמלה ותקשורת

שיתוף בוואטסאפ

הדפסת כתבה זמינה למנויים בלבד

ללא פרסומות ותמונות, ובהגשה נוחה להדפסה

לרכישת מינוי
004385
004385
איך לתקשר עם הכלב בלי שימוש בכוח? צילום: הילה מסרנו
איך לתקשר עם הכלב בלי שימוש בכוח? צילום: הילה מסרנו
לימור קלר, בשיתוף מרקר טריינינג
תוכן שיווקי

הוא אמנם חברו הטוב של האדם, אך לכלב סט ערכים והתנהגויות שונים משלנו ולא פעם במהלך הניסיונות לשלבו בבית נכפים עליו תנאים שאליהם יתקשה להסתגל. "אנשים רבים מכניסים הביתה כלב בלי להבין את הצרכים שלו, כמו פריקת אנרגיה, תשומת לב, משחק וליטופים", אומרת נובי כרמל, בעלת בית הספר מרקר טריינינג להכשרת מאלפי כלבים. כרמל מציינת כי הבסיס למערכת היחסים בין הכלב לבעליו נשען על ההבנה שגם בני האדם צריכים להשקיע בה.

את בית הספר מרקר טריינינג הקימה כרמל לפני 11 שנה. לדבריה, בית הספר הכשיר מאות מאלפים שעובדים ללא כוח מתוך ראייה של הכלב כבן משפחה. המאלפים מלמדים את בעלי הכלבים תקשורת כלבית מבוססת מדע, ומייצרים חיים הרמוניים ונטולי מאבק עם הכלבים.

בבית הספר נלמדת שפת הגוף של הכלב, כמו מנח האוזניים, קמטי המצח, קצב כשכוש הזנב — המסייעת להבין טוב יותר את צרכיו ורצונותיו. "לפעמים שפת הגוף של הכלב אומרת שהוא במצוקה. לכן פעמים רבות נשיכה תגיע משום שלא ידענו לקרוא סימני לחץ מקדימים", מסבירה כרמל.

בית הספר מתבסס על תיאוריות הנגזרות ממדע התנהגות בעלי החיים. במרקר טריינינג מעבירים גם קורס כלבנות טיפולית וקורס אונליין לבעלי כלבים שרוצים להכיר את הכלב לעומק. לדברי כרמל, המשותף לכל עולם הידע העצום במרקר טריינינג הוא החיבה והחמלה כלפי הכלבים. בבית הספר שמכשיר מאלפי כלבים ומעניק כלים לאילופם שוללים כל שימוש בכוח. "התנהגות רצויה ניתן להשיג בדרך חכמה ורגועה, והכלב יגיב למילים של בעליו לא מתוך פחד אלא מתוך למידה אמיתית", מסכמת כרמל. "עזרים שמכאיבים, כמו משיכות בקולר, דוקרנים או חשמל אינם בונים קשר ועלולים להביא כלבים מסוימים להתפרצות. הכלב יקשיב לנו גם עם חיזוקים חיוביים על התנהגות טובה, ולכן היא תחזור על עצמה יותר וגם לנו וגם לו יהיה כיף יותר יחד".

ליצירת קשר:
טלפון: 03-6221222
למעבר לאתר >>

בשיתוף מרקר טריינינג

חזרה למדור

Labels

תוכן שיווקי

    כתבות שאולי פספסתם

    429994

    "אם לא היינו מתגרשים בגלל שהוא הומו, היינו מתגרשים כי הוא הפך לביביסט"

    איתן לשם
    פותחת חדשה

    לאיזנקוט אין סבלנות לשותפיו, ובממשלה מצפים להיעדר הכרעה בבחירות

    יוסי ורטר | פרשנות
    סירי הוסטוודט עטיפת ספר ממואר

    "פול אמר: אם אני אמות מסרטן אחרי מה שעברנו, זה יהיה ממש סיפור גרוע"

    רונן טל
    יוצרי "נז"א", יובל אברהם ורחל שור, בפסטיל ונציה. הפרו את קשר השתיקה

    לא ראיתי את הסרט, אבל אני יודע שהמצלמה של נז"א צילמה אותנו פעמיים

    ערן רולניק | דעה
    נד פלנדרס מ"משפחת סימפסון". סטואיות כאורח חיים נוצרי

    אם מאסתם ביוגה ובבודהיזם, נסו את הטרנד החדש

    עפרי אילני
    תחתונים וגופיות סרט דוקומנטרי_1

    העננה של מה שקרה 50 שנה אחר כך מרחפת מעל הסרט ולא מרפה