חיפוש

גאה לרקוד בכל החתונות

דור בכר, "הרב השובב", מסביר איך אפשר להפוך כל טקס למרגש, מצחיק, סוחף ומאוד ייחודי לכל זוג

שיתוף בוואטסאפ

הדפסת כתבה זמינה למנויים בלבד

ללא פרסומות ותמונות, ובהגשה נוחה להדפסה

לרכישת מינוי
תגובות:

קריאת זן זמינה למנויים בלבד

ללא פרסומות ובהגשה נוחה לקריאה

לרכישת מינוי
ניבה שור, בשיתוף דור בכר
תוכן שיווקי
55847
55847
דור בכר צילום: יקיר שוקרון
דור בכר צילום: יקיר שוקרון

"על ארבעה דברים עומד טקס חתונה אזרחי־שובבי — מרגש, מצחיק, אישי וייחודי — ואני מת על זה". כך אומר דור בכר, המוכר כ"רב השובב", שעורך טקסי חתונה אלטרנטיביים אזרחיים.

"כדי לכתוב את טקס החופה אני נפגש עם בני הזוג להכיר ולהתחבר, שומע ולומד מהם איך הכירו, מה ולמה הם אוהבים, על מה רבים, על מה סולחים, סיפורים מצחיקים, עצובים, מרגשים, לאן חולמים ואיך הוצעה הצעת הנישואים. מזה אני עושה בלנד שיהיה בומבה של פתיח לחופה, שמספר את סיפור הזוגיות שלהם והופך את החתונה למיוחדת", הוא מספר.

"כולם אוהבים להתרגש ולשמוח, ובטח לצחוק. הפתיח של החופה, שהוא גם קצת סטנד־אפ, אוסף ומחבר את כל האורחים סביב הסיפור והרגע המיוחד של הזוג ומקפיץ את רף ההתרגשות. וכשאני רואה בקהל חיוכים גדולים, עיניים נוצצות ומסקרה מרוחה, אני יודע שעשיתי את שלי ואפשר להתקדם לטקס החופה", מוסיף בכר בחיוך.

טקס החופה האלטרנטיבי שמנחה בכר נבנה ביחד עם הזוג. "בהחלט אפשר לשלב מסורת, ובאותה נשימה חשוב שהטקס ישקף את ההוויה של בני הזוג. חשוב לי שיהיה להם כיף, ובעיקר שירגישו בבית בחופה שלהם", אומר בכר ומסכם: "חתונה רגילה או גאה; סבב ב', ג', ד'; כסף או זהב, הרב השובב — התחתנו עכשיו".

דור בכר - הרב השובב
טלפון: 054-6668391
למעבר לאתר >>
למעבר לעמוד האינסטגרם >>

בשיתוף דור בכר

חזרה למדור

Labels

תוכן שיווקי

    כתבות שאולי פספסתם

    החיילים שתקפו את צוות העיתונאים, בשבוע שעבר. לא עודכנו כי הממזרים שינו את הכללים

    איזה מאיר אחד אמר לאמריקאי את האמת, וצה"ל גילה פתאום "ערכים"

    יוענה גונן | דעה
    טיוי

    מיסטר סקסי חוזר פתאום. אבל הפעם עם פיתול אפל

    רוגל אלפר | ביקורת טלוויזיה
    אופוריה Euphoria

    "אופוריה" חוזרת וסדרה חדשה של יוצר "אייל קטן". המומלצות של אפריל

    חן חדד
    2. נעמה ריבה

    "אי אפשר לחדש את העיר כשמעליבים כל הזמן את הציבור הליברלי"

    נעמה ריבה
    אישור תקציב המדינה. נתניהו

    המסר של הממשלה לחיילים ולאזרחים: תראו לאן הולך הכסף ותתפוצצו

    יוסי ורטר | פרשנות
    טד קרוז

    "לא מבין למה טראמפ צריך להילחם את המלחמות של ישראל. זה לא תפקידנו"