חיפוש

"הלקוח במרכז, ואנחנו רוצים להיות איתו בשיח פתוח ככל האפשר"

עם יותר ממיליון חברים, מועדון הלקוחות CLUB365 עושה שימוש בכלים מתקדמים כדי להציע לחבריו מוצרים, הטבות, מבצעים ומחירים בהתאמה אישית ומדויקת

שיתוף בוואטסאפ

הדפסת כתבה זמינה למנויים בלבד

ללא פרסומות ותמונות, ובהגשה נוחה להדפסה

לרכישת מינוי
תגובות:

קריאת זן זמינה למנויים בלבד

ללא פרסומות ובהגשה נוחה לקריאה

לרכישת מינוי
דוגמנים עם בגדים של המשביר
דוגמנים עם בגדים של המשביר
"הלקוח במרכז, ואנחנו רוצים להיות איתו בשיח פתוח ככל האפשר"
"הלקוח במרכז, ואנחנו רוצים להיות איתו בשיח פתוח ככל האפשר"
שירה עדן, בשיתוף המשביר
תוכן שיווקי

את CLUB365 אין צורך להציג. מועדון הלקוחות מבית "משביר" הינו מועדון הלקוחות הגדול והוותיק בישראל – כבר יותר מ-18 שנים. אמנם אנחנו נמצאים בעידן צרכנות שונה ומשתנה כל העת, אך ההשתייכות למועדון לקוחות, קבלת הטבות ייחודיות ואפשרויות צריכה מותאמת אישית לא רק שלא חלפו מן העולם, אלא הפכו ממותרות להכרח.

דיאלוג יומיומי עם הלקוח

כאמור, מועדוני לקוחות קיימים בעולם הצרכנות כבר שנים רבות, ובהתאם להתקדמות ולשינויים שינו צורה והחליפו מטרות לא פעם. "דבר מרכזי אחד לא השתנה לאורך השנים ב-CLUB365", מספרת שירלי פאר יגרמן, משנה למנכ"ל המשביר, "הלקוח במרכז מבחינתנו, ואנחנו רוצים להיות איתו בדיאלוג ושיח פתוח ככל האפשר. אם נדע לענות על הצורך האמיתי שלו הוא יהיה נאמן".

סניף של המשביר
סניף של המשביר
"ב-Pre-sale מגוון המוצרים והמידות הוא רחב יותר, מה שמאפשר לחברי מועדון הלקוחות שלנו להיות בטוחים שיקבלו את כל המוצרים בהם חפצו"
"ב-Pre-sale מגוון המוצרים והמידות הוא רחב יותר, מה שמאפשר לחברי מועדון הלקוחות שלנו להיות בטוחים שיקבלו את כל המוצרים בהם חפצו"

מערכת יחסים מוצלחת בין המשביר ובין הלקוחות הנאמנים היא הבסיס לתת מענה שלם בכל עולם ההטבות, הנחות, מכירה מוקדמות ועוד. "כשהמועדון עורך Pre-sale, לחברי המועדון יש זכות ראשונים. ב-Pre-sale מגוון המוצרים והמידות הוא רחב יותר, מה שמאפשר לחברי מועדון הלקוחות שלנו להיות בטוחים שיקבלו את כל המוצרים בהם חפצו, במחיר הטוב ביותר ובתנאים הנוחים ביותר", מוסיפה שירלי פאר יגרמן. "למשביר CLUB365 יש דאטה איכותי של לקוחותינו לאורך שנים, ואנחנו יודעים בהתאם לכך לתת לכל חבר מועדון את הצעת הערך הטובה והמדויקת ביותר עבורו ובאופן פרסונלי".

הראשונים ליהנות

בעידן הנוכחי רוב הצרכנים חברים ביותר ממועדון לקוחות אחד. מועדון לקוחות אינו רק כרטיס המקנה הטבות, אלא קבוצת השתייכות, שהיא חלק מהתדמית. "חבר במועדון הלקוחות של 'המשביר CLUB365' הינו הראשון לדעת על מוצרים חדשים, הראשון להתנסות, הראשון להריח בושם במהדורה מיוחדת, וגם הראשון לקבל הטבה מיוחדת או מתנה ברכישה. כיום כ-630 אלף בתי אב ויותר ממיליון ישראלים חברים במועדון הלקוחות שלנו ומקבלים הטבות והנחות בכל רכישה. בנוסף חברי CLUB365 מרוויחים יותר לאורך כל השנה בכל קנייה".

מסלולי חברות מותאמים ל-CLUB365

שני מסלולים אפשריים לחברות במועדון הלקוחות: הראשון הוא כרטיס דיגיטלי שחור המקנה הנחות והטבות בכל רגע נתון. המסלול השני הוא כרטיס אשראי "משביר Family365 בשיתוף עם כאל. "במסלול זה נהנים מהנחות ומבצעים בלעדיים 365 ימים בשנה ובנוסף צוברים 3% Cashback בכל רכישה לקניות ב'משביר' ובחברות השותפות. יתרון נוסף של כרטיס האשראי Family365 הוא האפשרות לקבל הלוואות בתנאים נוחים, ומסגרות אשראי המתאפשרות בלחיצת כפתור. בעקבות מגיפת הקורונה אנחנו רואים שינויים בצריכה באופן כללי ובשימוש בכרטיסי האשראי בפרט. אנחנו קשובים ללקוחותינו ומספקים מענה של עוד ועוד שירותים דיגיטליים, כגון הלוואה מהירה בהליך אישור שאורכו עד עשר דקות, וגם מפתחים שירותים נוספים שיהיו בעתיד פלטפורמה של ארנק דיגיטלי. על בסיס המידע שיש בידינו אנו פועלים כדי לספק ללקוחותינו את השירותים המתאימים ביותר עבורם, במחירים הכי משתלמים ואת חווית הקניה הכי מדויקת. הקדמה הטכנולוגית היא חלק משמעותי במתן מענה מדויק ללקוחותינו ב'משביר'. בנוסף אנחנו מטמיעים כלים טכנולוגים מתקדמים. חיבור כלים טכנולוגים כגון CRM ו- Marketing Automation בעולמות האונליין והאופליין יאפשרו לנו לנתח ולהפיק את המידע האיכותי שמסייע לנו להעניק ללקוחותינו את הצעת הערך הטובה ביותר עבורם ובאופן המותאם להם. בקרוב תעלה אפליקציה לאתר הסחר ליצירת מבצעים אטרקטיביים מותאמים אישית כחלק ממסע לקוח.

"בית לאלפי מותגים"

CLUB365 הוא בין מועדוני הלקוחות הגדולים בישראל, שמאגד מגוון רחב של חברות ומותגים מובילים מכל התחומים. ב"משביר" תוכלו למצוא החל ממוצרי קוסמטיקה, דרך ביגוד ואופנה, ספורט, מוצרים לבית ועוד. ה"משביר" מחזיק מאות מותגים בהם ניתן למנות את קנת' קול, מורגן ואוקיידי (בלעדי לרשת), שאנל, דיור, אדידס, הלבשה תחתונה של Etam, טריומף, ועוד – מבחר מותגים מובילים במקום אחד. "בכל שבוע אנחנו מקבלים פריטים חדשים, והנחות והטבות מוצעות מידי יום. העושר של המותגים מאפשר ללקוחותינו את האפשרות לבחור את המוצרים שהכי מתאימים להם", אומרת פאר יגרמן. "בשנתיים האחרונות התמקצענו בקטגוריות רבות, דוגמה לכך היא קטגוריית הספורט שצומחת כל שנה. יצרנו חנויות ייעודיות בסניפי המשביר (Sport 365) אשר נותנות מענה בתחום הן לספורטאים מקצועיים והן ללקוחות אשר שמירה על גוף ונפש חשובה להם. חברי המועדון שלנו נהנים ממגוון הטבות על מגוון המותגים בכל רגע נתון. אנחנו בעצם אומרים ללקוחות שלנו 'אל תסתובבו בעשרות חנויות, בואו אלינו, אין מותג שאין במשביר, ובמחירים תחרותיים יותר מהמתחרים'".

מועדון CLUB365 מייצר על בסיס קבוע אירועים - גם כאלה שמתקיימים בסניפי הרשת וגם באונליין. "הממשק עם לקוחותינו הוא בלתי פוסק: חגיגות קיץ, ימי הולדת, חגים ועוד, ואנחנו רואים את הנאמנות בכמות הכניסות לסניפים. אנחנו מאפשרים לחברי מועדון הלקוחות CLUB365 לדייק את חווית הצריכה במחירים הרבה יותר טובים, ובאופן שמותאם אישית עבורם", מציינת פאר יגרמן וממשיכה, "אנחנו מקפידים לייצר הנחות מותאמות למוצרים שלקוחותינו צורכים באופן קבוע, אם זה מעיל או מגפיים בחורף, ואם זה מוצר חדש בתחום הבישום או הטיפוח בקטגורית הקוסמטיקה. חיזוק מועדון הלקוחות שלנו נעשה דרך הטבות ייעודיות, ופיתוח Marketing Personal המבוסס על הרגלי צריכה. מערכת הדאטה שלנו מאפשרת לנתח את הנתונים, להכיר את הלקוח באופן מיטבי, ולהעניק לו בדיוק מה שהוא צריך בכל חווית קניה ב'משביר', בסניפים ובאונליין. אנחנו בוחנים את ההטבות וההנחות כל הזמן, ובכל פעם מסתכלים על זה מזווית שונה – פעם במגוון המוצרים, פעם בכמות, והכל בהתאם לנתונים העולים מהשטח. אנחנו נותנים לחברי המועדון את הצעת הערך המדויקת ביותר עבורם בזמן הנכון, זו הייחודיות שלנו. אנחנו קשובים ומנהלים דיאלוג מתמיד עם לקוחותינו – זו מערכת יחסים מוצלחת לכל הצדדים".

לוגו
לוגו

לאתר המשביר ולהצטרפות למועדון 365 >>

חזרה למדור

Labels

תוכן שיווקי

    כתבות שאולי פספסתם

    החיילים שתקפו את צוות העיתונאים, בשבוע שעבר. לא עודכנו כי הממזרים שינו את הכללים

    איזה מאיר אחד אמר לאמריקאי את האמת, וצה"ל גילה פתאום "ערכים"

    יוענה גונן | דעה
    טיוי

    מיסטר סקסי חוזר פתאום. אבל הפעם עם פיתול אפל

    רוגל אלפר | ביקורת טלוויזיה
    אופוריה Euphoria

    "אופוריה" חוזרת וסדרה חדשה של יוצר "אייל קטן". המומלצות של אפריל

    חן חדד
    2. נעמה ריבה

    "אי אפשר לחדש את העיר כשמעליבים כל הזמן את הציבור הליברלי"

    נעמה ריבה
    אישור תקציב המדינה. נתניהו

    המסר של הממשלה לחיילים ולאזרחים: תראו לאן הולך הכסף ותתפוצצו

    יוסי ורטר | פרשנות
    טד קרוז

    "לא מבין למה טראמפ צריך להילחם את המלחמות של ישראל. זה לא תפקידנו"