בית פרטי ביישוב פסגות הממוקם בלב כרם היין שנטעו בעלי הבית
הסלון | "הבית מלא עץ ויש בו חום ונעימות. הילדים שלנו קוראים לו 'הבית החום' אבל ההרגשה היא שהוא 'הבית החם'. את הבית עיצבה אשתי וזה מחזק עוד יותר את תחושת הביתיות שבו".


הכרם והמרפסת | "הבית ממוקם בלב הכרמים אותם נטענו לפני שנים. אין דבר שאני אוהב יותר מ'הגינה' שלנו. תמונת הכרם, שמשתנה לפי עונות השנה, היא 'עיצוב החוץ' הכי מעניין שיש".


הבריכה | "הבית שלנו מחופה באבני לקט מקומיות ונראה כמו המשך טבעי של טרסות האבן שלידו. הבריכה מוסיפה לתחושת הפסטורליות ומושכת המוני ציפורים שבאות לשתות ממנה כל היום. אנחנו מרגישים שהטבע עוטף אותנו וזוהי תחושה שמלווה אותנו כל היום".


פינה אהובה | "המקום בו ממוקם פסנתר, שהבאתי יום אחד כמתנה הביתה. אחרי מאמצים כושלים לכוון אותו הפכה אותו אשתי לספרייה. זוהי בעיניי דרך נהדרת לבטא המשכיות. גם פסנתר 'שמת', יכול להמשיך לחיות, בצורה אחרת".


הבית והכניסה | "הבית הוא השקט שלאחר יום עבודה. גן-עדן קטן בעולם. מבנה הבית שימש בתחילת הדרך כיקב, ולאחר שכמות הבקבוקים גדלה בנינו יקב חדש, ואת המבנה הראשון שידרגנו לבית המגורים שלנו. את דלת הכניסה יצר חבר אומן מאדני רכבת קשוחים ועתיקים, שיודעים לעמוד בפני פגעי הזמן ולתת תחושה שאנחנו מוגנים ושמורים בבית שלנו".










