חיפוש

מלח הארץ

יצרני מזון מקומיים מציעים חומרי גלם איכותיים, המשקפים שנים של ידע נרכש, מסורת ורצון כן לשנות את מפת הקולינריה הישראלית והעולמית

שיתוף בוואטסאפ

הדפסת כתבה זמינה למנויים בלבד

ללא פרסומות ותמונות, ובהגשה נוחה להדפסה

לרכישת מינוי
תגובות:

קריאת זן זמינה למנויים בלבד

ללא פרסומות ובהגשה נוחה לקריאה

לרכישת מינוי
מלח הארץ
מלח הארץ
מלח הארץ
מלח הארץ
רותם דרוב
תוכן שיווקי

תשאלו כל שף או מסעדנית, וכל בשלן או בשלנית, מה הכי חשוב בשאיפה הבלתי נגמרת להגיע לביס הכי טעים והכי מיוחד. התשובה, סביר להניח, תהיה חומרי הגלם. מוצרי איכות שדורשים כמה שפחות טיפול הם לפעמים קשים להשגה ולפעמים אפילו לא יודעים על קיומם. אבל כמעט כל מי שהחזיק סכין ביד יודע כשהוא מטפל בחומר גלם מעולה — כזה שדורש מינימום טיפול, שהטעם שלו מדבר בעד עצמו — שהתוצאה תהיה מעולה. מוצרים כאלו דורשים בדרך כלל טיפול בסיסי בלבד, ולכם נותר רק לגרוף את המחמאות ואת שביעות הרצון של הסועדים.

בעמודים הבאים תוכלו לקרוא על מוצרים איכותיים, שחלקם מיוצרים בעבודת יד וחשוב מכך, כולם משלנו, פרי יוזמות כחול לבן. כאלו שגדלו פה בארץ, מהאדמה שלנו, מהטכנולוגיה הישראלית ומהרצון של יצרנים גדולים כקטנים לשאוף למצוינות מתוך אהבה לקולינריה הישראלית וליצירה. בניגוד לשיטות המיועדות לייצור המוני, יצרנים רבים בוחרים ליישם ידע שנרכש לאורך שנים, שיטות ייצור מסורתיות ופרשנות אישית כדי להביא מוצרים ארטיזנליים חדשים למפת הקולינריה.

כל החברות והיזמים שמשתתפים בפרויקט חולקים את היכולת והכישרון לזהות את מה שחסר בשוק ואת מה שהקהל המקצועי והביתי ישמחו לקבל (וזה הטריק, יגידו לכם גם יזמי היי־טק ממולחים, שיוצר כבר את חצי הדרך להצלחה). כי טכנולוגיה, ממון או גב כלכלי חשובים מאוד, אבל אין תחליף למוח האנושי ולניסיון שיודע מה חסר לקהל המקצועי או הביתי אפילו לפני שהקהל עצמו מודע לצורך הזה. היצרנים האלו הם חלק חשוב מהכלכלה הישראלית, ולא משנה אם המוצרים מיועדים לשוק המקומי או ליצוא. מוצרים ייחודים מצד אחד, אבל נדרשים מצד שני, שלוקחים את הקולינריה הישראלית למקום גבוה הרבה יותר.

חזרה למדור

Labels

תוכן שיווקי

    כתבות שאולי פספסתם

    טיסות נכנסות / טיסות יוצאות

    "הייתי ילדה שגידלה ילדים. היום אני בת 26 וילדיי בני 10, 7, 5 ושנתיים"

    טיסות נכנסות / יוצאות
    נתניהו ורעייתו

    בסביבת נתניהו מבינים שאין להם סיכוי של ממש לנצח בלי מפלגת ימין חדשה

    יוסי ורטר | פרשנות
    סומיה בשיר

    יהודים מכנים אותה מחבלת, ערבים בוגדת. עכשיו היא רוצה לרוץ לכנסת

    יאנה פבזנר

    רצים 6.7 ק"מ כל שעה, וזה יכול להימשך 5 יממות ברצף: המרוץ הכי אכזרי שיש

    דני בר-און
    חוף הים באי היווני איקריה. יש מי שבוחרים לצאת מישראל, ועדיין להישאר קרוב, עד יעבור זעם

    זו הדילמה הקשה בחיי כהורה: להישאר בלב הטירוף או לעקור את ילדיי מישראל

    דוד שטרומברג
    נתניהו ורעייתו

    מלבד ערוץ התעמולה שלו איש אינו צופה לנתניהו ניצחון. זה מצב מסוכן