חיפוש

ד''ר יוסף (יוסי) גפני : להיות בחזית החדשנות

"אין מקרה שאינו בר טיפול", אומר ד"ר גפני, "כקלינאי חשוב לי לרדת לפרטים הקטנים ולא לשכוח שהפה הוא חלק ממכלול שלם"

שיתוף בוואטסאפ

הדפסת כתבה זמינה למנויים בלבד

ללא פרסומות ותמונות, ובהגשה נוחה להדפסה

לרכישת מינוי
גלי לויטה ליבוביץ
תוכן שיווקי

ד"ר יוסי גפני הוא מומחה באורתודונטיה, בוגר הפקולטה לרפואת שיניים הדסה עין כרם ותוכנית ההתמחות הבינלאומית באורתודונטיה של אוניברסיטת תל-אביב, שם, כחבר סגל המחלקה, משמש כמדריך וחוקר. "הכשרת דור העתיד של האורתודונטים דורשת ממני להתעדכן באופן מתמיד בספרות המקצועית ובכל שיטות הטיפול החדישות ופורצות הדרך. כקלינאי חשוב לי לרדת לפרטים הקטנים ולא לשכוח שהפה הוא חלק ממכלול שלם. חשוב שעמדת השיניים הסופית תהיה בהרמוניה עם השפתיים והפנים".

ד"ר יוסף (יוסי) גפני
ד"ר יוסף (יוסי) גפני
ד"ר יוסף (יוסי) גפני
ד"ר יוסף (יוסי) גפני

הטיפול האורתודונטי באמצעות קשתיות שקופות במרפאה הפרטית של ד"ר גפני ניתן לכל הגילים תוך שימוש במכשור מתקדם, כולל סורק אינטרה–אוראלי שמאפשר ביצוע הדמיות תלת–ממד שונות בשלבים שונים בדרך. הטיפול מותאם אישית ונותן מענה לכל ליקויי הסגר ובכל רמות הקושי, כולל טיפולים מורכבים. במרפאה עובדת שיננית, המלווה כל מטופל שאמור לעבור סילוק אבנית אחת לארבעה חודשים. "חשוב לנו להעניק שירות איכותי ומקצועי, הכולל זמינות מלאה והתאמה אישית של התכנון והביצוע".

מה חשוב לדעת לפני שמתחילים בטיפול?
"אין מקרה שאינו בר טיפול. הידע שלי מהכשרתי כמומחה, והניסיון שצברתי עד היום בכלל ובטיפול באמצעות קשתיות שקופות בפרט, מאפשרים לי להציב מטרות טיפול בנות השגה. לכן חשוב לערוך תיאום ציפיות, כדי שהמטופל ידע לקראת מה הוא הולך, מבחינת התהליך עצמו, תקופת ההמתנה, ההסתגלות והתקציב הנדרש. השלב הכי משמעותי בטיפול הוא איסוף הנתונים והכנת תוכנית טיפול, הכוללת גם התייעצות עם רופאי שיניים מתחומי התמחות נוספים והדמיות בהתאם לצורך. לאחר הכנה מדוקדקת ניתן לצאת לדרך עם הטיפול האורתודונטי בביטחון להשגת התוצאה הרצויה והחיוך אליו אנו שואפים".

קינג ג'ורג' 30, ירושלים
02-9408989
www.GafniOrtho.com
ליצירת קשר במייל

חזרה למדור

Labels

תוכן שיווקי

    כתבות שאולי פספסתם

    משה טלמון

    "יחשבו שאני לא נורמלי: מה, יש לך חמש שנים לחיות ואתה נוסע למות?"

    איילת שני
    תחתונים וגופיות סרט דוקומנטרי_1

    העננה של מה שקרה 50 שנה אחר כך מרחפת מעל הסרט ולא מרפה

    נירית אנדרמן
    בידור

    המערכון הזה הוא מלאכת מחשבת של הומור ישראלי משובח ומכונן

    גלעד מאירי
    סימן-טוב בפעולה בהפגנת שמאל בתל אביב, בחודש מאי. ליצן עצוב

    האיש שמטריד הורים שכולים הוא בעצם הקלישאה של ליצן עצוב

    דני בר־און
    דניאל גל

    "חשבתי שאסור לי לספר שנפגעתי מינית בילדות כי השתיקה מגינה עליי"

    ענייני פנים
    429994

    "אם לא היינו מתגרשים בגלל שהוא הומו, היינו מתגרשים כי הוא הפך לביביסט"