חיפוש

ד"ר ערן גבע: "כל מטופל צריך התייחסות אישית המותאמת לו"

במרפאתו בנהריה, מטפל ד"ר גבע במטופליו ביחס אישי ומקצועי "כפי שאני הייתי רוצה לקבל כמטופל"

שיתוף בוואטסאפ

הדפסת כתבה זמינה למנויים בלבד

ללא פרסומות ותמונות, ובהגשה נוחה להדפסה

לרכישת מינוי
גלי לויטה ליבוביץ
תוכן שיווקי

"אני מאמין שידע מתאים וגישה נכונה היוצרים אמון יכולים להשפיע לטובה על הצלחת הטיפול", אומר ד"ר ערן גבע, רופא שיניים המטפל בילדים ונוער בלבד. טיפולים אורתודנטיים נותן ד"ר גבע גם למבוגרים. ד"ר גבע הוא בוגר התוכנית האמריקאית של בית הספר לרפואת שיניים באוניברסיטת Semmelwies שבבודפשט. המרפאה הנעימה של ד"ר גבע בנהריה מעוצבת בצבעים נעימים ורכים שילדים (וילדים ברוחם) אוהבים, מה שמפחית את החשש וההתנגדות עבור אלו שפוחדים לגשת לרופא השיניים. "הכי חשוב לי שהמטופל ירגיש שמבינים את מצוקותיו, מקשיבים לו ונענים לצרכיו. כל ילד הוא עולם ומלואו וכל אחד צריך התייחסות אישית המותאמת לו. הדגש במרפאה הוא על מענה מקצועי ויחס אישי שאני הייתי רוצה לקבל כמטופל. הדבר נכון במיוחד כשמדובר בילדים החוששים מטיפולי שיניים. צוות המרפאה שירותי וקשוב לכל צורכי המטופלים ובזמינות גבוהה".

ד"ר ערן גבע
ד"ר ערן גבע
ד"ר ערן גבע
ד"ר ערן גבע

מה חשוב לדעת לפני שמתחילים בטיפול בקשתיות שקופות?
"מדובר באביזר מופלא, אך יש לקחת בחשבון שהמחיר עלול להיות יקר משמעותית מהסמכים (קוביות על השיניים). קשתיות שקופות מאפשרות לשמור על רמת אסתטיקה גבוהה, על היגיינת הפה ועל בריאות השיניים. בניגוד לשיטת הסמכים, היכולת להסירן בקלות מונעת הצטברות אוכל בין השיניים ובכך הן מסייעות למנוע עששת ודלקות חניכיים. במהלך הטיפול כמעט שלא רואים את הקשתית, ולעתים השיניים עצמן נראות מבריקות ויפות יותר.

"לטעמי, קשתיות שקופות מתאימות יותר למבוגרים ולמתבגרים, ופחות לילדים ולנוער. הסיבה היא שיתוף הפעולה והאחריות הנדרשים מצד המטופל. ילדים בגיל צעיר פחות בשלים להתחייבות מסוג זה, מה שעלול לפגוע בתהליך".

בלפור 35, נהריה
054-7341377
מעבר לאתר
ליצירת קשר במייל

חזרה למדור

Labels

תוכן שיווקי

    כתבות שאולי פספסתם

    429994

    "אם לא היינו מתגרשים בגלל שהוא הומו, היינו מתגרשים כי הוא הפך לביביסט"

    איתן לשם
    פותחת חדשה

    לאיזנקוט אין סבלנות לשותפיו, ובממשלה מצפים להיעדר הכרעה בבחירות

    יוסי ורטר | פרשנות
    סירי הוסטוודט עטיפת ספר ממואר

    "פול אמר: אם אני אמות מסרטן אחרי מה שעברנו, זה יהיה ממש סיפור גרוע"

    רונן טל
    יוצרי "נז"א", יובל אברהם ורחל שור, בפסטיל ונציה. הפרו את קשר השתיקה

    לא ראיתי את הסרט, אבל אני יודע שהמצלמה של נז"א צילמה אותנו פעמיים

    ערן רולניק | דעה
    נד פלנדרס מ"משפחת סימפסון". סטואיות כאורח חיים נוצרי

    אם מאסתם ביוגה ובבודהיזם, נסו את הטרנד החדש

    עפרי אילני
    תחתונים וגופיות סרט דוקומנטרי_1

    העננה של מה שקרה 50 שנה אחר כך מרחפת מעל הסרט ולא מרפה