חיפוש

פולה בליק עושה מהפכה בעולם הקוסמטיקה הישראלי

פולה בליק-דיין עשתה מהפכה בעולם הקוסמטיקה הישראלי, כשהכניסה לפרוטוקול הטיפולים שלה את הידע רב השנים שצברה ברפואה סינית וטבעית. יש לה קו מוצרים ומכשירים שפיתחה, וקהל לקוחות שמגיע לקליניקה התל אביבית מכל רחבי הארץ והעולם. אפילו השמים אינם הגבול מבחינתה- אפשר למצוא את המוצרים שלה בעמדה מפוארת בדיוטי-פרי ובמטוסי אל על

שיתוף בוואטסאפ

הדפסת כתבה זמינה למנויים בלבד

ללא פרסומות ותמונות, ובהגשה נוחה להדפסה

לרכישת מינוי
תגובות:

קריאת זן זמינה למנויים בלבד

ללא פרסומות ובהגשה נוחה לקריאה

לרכישת מינוי
פולה בליק דיין. צילום: אור גפן
פולה בליק דיין. צילום: אור גפן
פולה בליק דיין. צילום: אור גפן
פולה בליק דיין. צילום: אור גפן
מאיה גז בשיתוף המרכז לרפואה טבעית וקוסמטיקה מתקדמת
תוכן שיווקי

פולה בליק דיין נמצאת ברגע הנכון, בקליניקה הנכונה עם הידע הנכון כדי לחולל מהפכות. חלוצה בתחום הקוסמטיקה הטבעית והפעילה בישראל, היא עובדת במעבדות עם הכימאים הטובים בארץ, מייצרת מוצרי קוסמטיקה טבעיים ופעילים ורואה איך היא מאירה את הקוסמטיקה הישראלית מחדש.

הכל התרחש במיקרה. בליק דיין לא תכננה להיות קוסמטיקאית. היא למדה במשך ארבע שנים רפואה סינית ונטורופתיה והחלה לטפל בחברות. התוצאות, בעיקר בתחום הצרת היקפים, לא אחרו לבוא ובליק דיין קיבלה בקשות מנשים לטפל בהן באופן מלא.
"הקולגות שלי מספסל הלימודים פנו לתחום הפתולוגי, אבל אני פניתי לתחום האסתטי", היא מספרת. "עולם האסתטיקה באותה תקופה לא שילב את הטבע, שהוא חזק יותר מכל דבר אחר, וגם לא את הרפואה הסינית. הבריאות הטבעית לא היתה במודעות הישראלית וזה היה הרגע בו הבנתי שכדאי לאזן בין העולמות ופיתחתי שיטה משולבת 50% רפואה טבעית ו-50% קוסמטיקה. נכנסתי לתחום שהיה בו חוסר והשלמתי את החוסר הזה".

ההפתעה הגדולה היתה כשביקשה להכניס מכשור מתקדם לקליניקה שפתחה. היא פנתה לאחת החברות, ובתגובה נשאלה אם היא קוסמטיקאית. "עניתי שאני נטורופטית, רופאה סינית שמתעסקת בקוסמטיקה. למדתי את התחום יומיום במשך ארבע שנים, אבל דרשו ממני תעודת קוסמטיקאית. חיפשתי את בית הספר הכי טוב בארץ. נרשמתי להתחלתי ללמוד את התחום".

הדוכן של POLA בדיוטי-פרי ג'יימס ריצ'רדסון. צילום: יח"צ
הדוכן של POLA בדיוטי-פרי ג'יימס ריצ'רדסון. צילום: יח"צ
הדוכן של POLA בדיוטי-פרי ג'יימס ריצ'רדסון. צילום: יח"צ
הדוכן של POLA בדיוטי-פרי ג'יימס ריצ'רדסון. צילום: יח"צ

יש לנו הכל בשפע בתוך הגוף
במסגרת עבודתה היומיומית בקליניקה שלה בתל אביב, היא מתאימה לכל לקוחה שמגיעה אליה מוצרים טבעיים שפיתחה במעבדות ישראליות, מטפלת בבעיות עור באמצעות טיפולים טבעיים ומכשור מתקדם ומאמינה שבטבע ובתוך הגוף יש את כל מה שאנחנו צריכים ובשפע.
"בזמן שאני עושה דיקור בפנים, המחט שחודרת לעור מאיצה תהליכים. המחט מתחילה את העבודה מבפנים ואני מאמינה בתזוזה פנימית. המחט "מפריעה", הכל זז ומה שמתחיל לעבוד הם האלסטין והקולגן. הכל מתחיל מבפנים".

מדי תקופה נכנסת בליק דיין למעבדה ועובדת על הרחבת מגוון המוצרים שהיא מפתחת לפי הצורך ורוח השעה. בין המוצרים אפשר למצוא מגוון קרמים, סרומים, סבונים, משחות שמסייעים לניקוי העור, טיפול באקנה, טיפול בכתמי העור, וכמובן אנטי אייג'ינג והכל שילוב של חומרים טבעיים ופעילים יחד. בתקופת הקורונה היא חידשה עם סדרת תוספי תזונה שכוללים קולגן, פרוביוטיקה, מורינגה, כורכום, מגנזיום, ויטמין סי ואבץ וויטמין די, שהוסיפה לארסנל המוצרים.

חידוש נוסף הוא ההתרחבות שלה לחו"ל. דוכן אדיר ומפואר של כל מוצריה נמצא כבר תקופה בדיוטי פרי בנתב"ג ולאחרונה, חלק מהמוצרים שלה החלו לעלות לדיוטי-פרי במטוסי אל על בכל העולם.

חוקרת נצחית
היא לא מפסיקה לחקור, להתעניין ולפתח טיפולים וחידושים. "אני נמצאת 24 שעות בתוך המחקר הזה, חייבת לשלב את הטבע במוצרים. קרם העיניים שלי מכיל חומצה היאלרונית ואצה חומה, צמח שמסייע לחומצה היאלרונית לחדור פנימה ולעבוד על כהויות וקמטים. יש סרום על בסיס מולטי ויטמין, עשיר בויטמין סי שרקחתי לגיל מבוגר יותר. יש לי סרום עם התססה של שמרי בירה שמסייע לקמטים ולפצעים ועובד עם סרום שמכיל פפטידים של תפוח. יש כמובן סרום עתיר קולגן".

הלקוחות שלה מגיעות לייעוץ ולאבחון, אחרות מכורות אליה כבר שנים ומגיעות לטיפולים חוזרים גם מחו"ל. ברשימת הלקוחות שלה אפשר למצוא פוליטיקאיות, אנשי תקשורת, אנשי עסקים, מגישי חדשות, שחקניות, דוגמניות, מובילות דעת קהל ובין השאר את נועה קירל, דנה פרידר, ירדן ויזל, שלומית מלכה, דר זוזובסקי, לירון וייצמן, מרגי, מאיה ורטהיימר, ברק שמיר, שירנקה ועומר מילר, קובי וקרן מימון, שני כהן, מילי אביטל, ינאי פרישר (בליק דיין שיקמה את אמיר פיי גוטמן ז"ל אחרי מחלתו), אורי לייזרוביץ', כל משפחת דץ, מיקי חיימוביץ', רועי סנדלר, ציפי שביט, מושיק גלמין, סנדרה רינגלר, שלי גפני, נועה תשבי, ניב רסקין, ישי ריבו, משה וירדן פרץ, דודו ונטלי אהרון, מישל גרציג (בת זוגו של השוער תיבו קורטואה), ד"ר רונית אלמוג, דנה מגן, ליאת מוליוב, שתי חברותיה הטובות ביותר בעולם, אופירה אסייג ולאה שנירר ועוד רבים ורבות אחרים.

נשים רוצות לטרוף את העולם
היא מבצעת טיפולי פנים וגוף, הצרת היקפים לפי שיטה ייחודית שפיתחה, ומשלבת אותם עם טיפולי תזונה. לשם כך היא בוחנת את בדיקות הדם של המטופלות שלה ויכולה לטפל במיגרנות, פריצות דיסק, דורבן ולעשות איזון הורמונלי.

הלקוחות שלה אוהבות טיפולי הרזיה והצרת היקפים. "אני נותנת גם עזרה בתזונה, כי זה חלק מהמקצוע שלי", היא אומרת, "אבל אנשים מגיעים אלי בעיקר לפתור בעיות עור אחרי שניסו כבר הכל. ברגעים בהם אני רואה את תוצאות טיפולי האקנה, אני הכי מתרגשת. אנחנו חיים בעולם מתקדם שמאפשר לנו להיראות יפה, אבל אנחנו גם מתקדמים בנזקים שהעולם עושה לגוף שלנו. בעבר אקנה היה בעיה של גיל העשרה, היום 80% מהסובלים מאקנה הם בגיל שלושים עד ארבעים, בעיקר לנשים. משהו קרה באוויר, בחיידקים, בלחץ, בחיים. אני מטפלת מבפנים, עושה סדר פנימי וסדר חיצוני. אנשים מגיעים לתוצאות מדהימות וזה עושה אותי מאושרת".

מה נשים רוצות?
"האישה היום רוצה שהזמן יעצור מלכת. היא לא רוצה להתבגר. הארבעים של היום זה השלושים של פעם. אמא שלי לא טיפלה בעצמה כמו שאני מטפלת בעצמי. בגיל 12 לא נהגתי ללכת לקוסמטיקאית. היום, בנות בת מצווה מגיעות לקליניקה שלי כדי לחגוג את המעבר מהילדות לנערות. מעבר לכך נשים רוצות להספיק את הכל. לשמור על המראה, על הגוף, לעשות ספורט, לעבוד, להמציא את עצמן מחדש. אנחנו רוצות לטרוף את העולם".

בשיתוף המרכז לרפואה טבעית וקוסמטיקה מתקדמת

חזרה למדור

Labels

תוכן שיווקי

    כתבות שאולי פספסתם

    אלה הבתים הכי מיוחדים בישראל. האנשים שגרים בהם מסקרנים לא פחות

    איתן לשם ודניאל צ'צ'יק
    ערן קולירין ענייני פנים 3.4

    "גבורה נראית כמו בדיחה בעיניי, בעיקר עכשיו"

    ענייני פנים
    פותחת

    איראן מחזיקה בקלפי מיקוח חזקים, אבל אין לה מול מי לשחק בהם

    צבי בראל | פרשנות
    שער/פותחת הסופרת שלי גרוס

    האם המייסדת של המשפיעניות בישראל ממתגת מחדש את הגיל המושמץ ביותר

    גילי איזיקוביץ
    הדר פלדמן סמט

    "השבתאים מתנהגים כלפי חוץ כמוסלמים, אבל האמונה האמיתית שלהם סודית"

    איילת שני
    הלווייתו של מפקד הצי של משמרות המהפכה שנהרג בתקיפה ישראלית־אמריקאית בטהראן, אתמול. השלטון באיראן מבוזר, ובכיריו מתקשים לתקשר לנוכח המצוד של חיל האוויר הישראלי

    בין אם יבחר בהצלת הכלכלה או בהכרעה, טראמפ ישלם מחיר