מקצועיות ללא פשרות ותמורה גבוהה למחיר – זה הקו המנחה את רשת סופר-פארם אופטיק, שהביאה, על אף גילה הצעיר יחסית, לשינויים משמעותיים בשוק האופטיקה. "הלקוחות שלנו מקבלים VFM ברמה הגבוהה ביותר", אומר גל שרון, מנהל תחום האופטיקה בסופר-פארם. "אנחנו מציעים פתרונות איכותיים, משתלמים, שיש מאחוריהם שירות מקצועי ומסור, שמקפיד להציע מענה הולם לכל לקוח. בקניית משקפי מולטיפוקל אנחנו מאפשרים ללקוחות להתנסות ולהסתגל במשך 90 יום, ואם אינם מצליחים להתרגל – הם יכולים להחזיר את המשקפיים ולקבל את כל כספם חזרה. משקפיים חד-מוקדיים אפשר להחזיר ולקבל החזר מלא עד 60 יום מהקנייה. במשקפי השמש אנו מאפשרים קבלת זיכוי מלא עד שבועיים מיום הקנייה, אם לא נעשה בהם שימוש".
סופר-פארם אופטיק היא תת-רשת בסופר-פארם, שהוקמה ב-2008, וכיום מתהדרת ב–80 מחלקות אופטיק בפריסה ארצית בשיטת חנות בתוך חנות. בשנים האחרונות ביצעה הרשת קפיצה משמעותית, ועל פי שרון, היא צומחת בעשרות אחוזים בכל שנה.
בסניפי סופר-פארם אופטיק פועלים צוותי אופטומטריסטים מוסמכים ויועצי שירות בעלי ניסיון רב וחדרי בדיקה מתקדמים. "אנו פועלים כל העת לשמור על הרמה המקצועית הגבוהה ביותר של צוות האופטומטריסטים, משקיעים בקורסים מקצועיים בשיתוף אוניברסיטת בר-אילן ואף כתבנו אמנת שירות משותפת", אומר שרון. "אנחנו דוגלים בחדשנות ובמתן פתרון אופטימלי ללקוח ברמת המוצר, המחיר, המקצועיות והשירות. ההיצע שלנו רחב וכולל פתרונות אופטיקה ממרב הספקים המובילים מהארץ ומחו"ל וכן ייבוא מקביל של מותגים בינלאומיים במחירים שוברי שוק. סופר-פארם אופטיק היתה הראשונה למכור את עדשות המגע בשירות עצמי. היא יצרה טלטלה בשוק והורידה את מחירי המוצרים בעשרות אחוזים, וכיום היא הרשת המובילה במכירת עדשות מגע מבין כל רשתות האופטיקה. בהמשך ייבאה סופר-פארם באופן מקביל מותגים בינלאומיים רבים והביאה לירידת מחירים לטובת הצרכנים".
חופשה עם משקפיים
בשנת 2020 פתחה הרשת באילת את חנות האופטיקה הגדולה בארץ. החנות משתרעת על פני כ-400 מ"ר, כוללת מעבדה מתקדמת בשיתוף חברת שמיר, ויש בה היצע ענק של מסגרות ראייה ושמש מעשרות מותגים בינלאומיים. המעבדה מאפשרת ייצור משקפיים בתוך שעה, חיסכון במע"מ וקבלת משקפי הראייה במהלך החופשה בעיר. בנוסף החלה סופר-פארם אופטיק למכור את מוצרי המותג הגרמני האיכותי צייס, ובכך השלימה את מגוון עדשות הראייה מהיצרנים המובילים בעולם.
"במסגרת רצוננו לתת שירות מבודל ונטול פשרות, אנחנו מעניקים אחריות יצרן לכל המסגרות, עבור כל פגם שיתגלה במהלך השנה הנובע מפגם ייצור", מוסיף שרון. "הרשת אף מאפשרת בדיקת חדות ראייה, שהיא האינדיקציה הראשונית לתקינות הראייה או לשינוי במספר, ללא עלות בכל מחלקות האופטיק. על בדיקת ראייה מקיפה ומרשם גובה הרשת 199 שקל, שיתקזזו בקניית משקפי ראייה שמחירם גבוה מהסכום הזה".
במותגים הנמכרים בסופר–פארם אופטיק – רייבאן, ארמני, פראדה, ורסצ'ה, אוקלי, ומותגים בלעדיים כמו יוניק, פוליס, קרולינה הררה ועוד. בשנה האחרונה השיקה הרשת, בשיתוף הכוכבת נועה קירל, סדרה בלעדית הכוללת מסגרות שמש וראייה, שתורחב במהלך שנת 2022.
כדי להעניק ללקוחות חלופות איכותיות וזולות יותר, הרשת משיקה עם חברת לייף פתרונות אופטיים איכותיים בקטגוריות השונות, מתוך שאיפה שתפיסת האיכות והשירות ברשת תביא אותה בקרוב להוביל את תחום האופטיקה בישראל.
בשיתוף סופר פארם אופטיק
סופר פארם אופטיק
למעבר לאתר >>






