חיפוש

"לא הייתי מגיעה לאן שהגעתי, אם לא הייתי עושה את השינוי הזה"

איך מתמודדים עם הפחד שמביא איתו שינוי גדול בחיים? ואיך מתווכים אג'נדה באמצעות אוכל וקולינריה? אפרת אנזל ואורי שביט נפגשו לקפה Live ולשיחה על התחלות חדשות ושינויים שעושים טוב

שיתוף בוואטסאפ

הדפסת כתבה זמינה למנויים בלבד

ללא פרסומות ותמונות, ובהגשה נוחה להדפסה

לרכישת מינוי
תגובות:

קריאת זן זמינה למנויים בלבד

ללא פרסומות ובהגשה נוחה לקריאה

לרכישת מינוי
אביטל ניר, תוכן מקודם
תוכן שיווקי

אורי שביט היא אחת הדוגמאות הבולטות בעולם הקולינריה לכמה רחוק יכול לקחת אותך שינוי אחד. עד לפני כמעט עשור, לפני שעברה לאורח חיים טבעוני, אורי היתה מבקרת מסעדות מוכרת שאכלה הכל ומהכל. דייט אחד והרצאת יוטיוב הובילו אותה לעבור לאורח חיים טבעוני. בתוך כשבועיים שינתה את אורח חייה לחלוטין, וכעבור חודשיים בלוג האוכל שלה "טבעוניות נהנות יותר" כבר עלה לאוויר והביא עימו את בשורת הקולינריה הטבעונית כאלטרנטיבה ראויה ולא כהתפשרות והסתפקות במועט.

שביט פגשה את יוצרת התוכן הקולינרי אפרת אנזל, לקפה Live, במסגרת סדרת מפגשים בשיתוף Platinum Classic. בין היתר, הן דיברו על כך עולם האוכל והקולינריה בישראל של לפני כעשור היה שונה מאוד, במיוחד בכל הנוגע לבישול טבעוני. "זה היה פחד קיומי. היום, אנשים שהופכים לטבעונים, בתחום האוכל הם יכולים לראות ערוצי פרנסה. כשאני התחלתי, לא היה לי מושג אפילו איך אני אצליח להתפרנס מהתחום הזה, אבל רציתי להמשיך לעשות את מה שאני אוהבת. לא רציתי לוותר על הדבר שלי", מספרת שביט.

אנשי הקולינריה המובילים בישראל נפגשים לקפה LIVE עם אפרת אנזל > הצטרפו לשיחה

חזרה למדור

לחצו לקבלת עדכונים בנושא:

Labels

תוכן שיווקי

    כתבות שאולי פספסתם

    בני הזוג נתניהו, מירי רגב ואמיר אוחנה בטקס הדלקת המשואות בהר הרצל, השבוע. "כשמעבירים לי מידע בזמן על סכנה אפשרית, אני רוצה לטפל בה מיד"

    הסתרת הסרטן היא סממן נוסף להתנהלות הקרימינלית של שקרן חולני

    יוסי ורטר | פרשנות

    המלחמה הציתה אצל מיליוני ישראלים הפרעת נפש ברמה קלינית

    גדעון לב
    בר שם-אור ועו"ד זהבה גור. בעקבות יאיר נתניהו

    הפרקליטה לא שיערה שבר שם־אור בקיא בפסיקה. אז היא ברחה

    יסמין לוי | ביקורת טלוויזיה
    פותחת

    ההתנתקות של טאקר קרלסון מעידה על עומק המשבר של טראמפ

    נתנאל שלומוביץ | פרשנות

    ראש מכון קינסי למיניות מודאג לגבי חיי האהבה של הישראלים

    גדעון לב
    פותחת

    ההתמכרויות, השנאה והרעל של אדם דרייבר: לינה דנהאם כתבה ממואר חסר רחמים