חיפוש

"אוכל הוא עניין של טיימינג, סביבה והרגשה, וגם קפה זה ככה"

אפרת אנזל פגשה את השף יוסי שטרית לקפה Live ולשיחה על איך הקורונה עשתה לו רק טוב, איזה קפה הוא הכי אוהב וכמה כוסות הוא שותה ממנו ביום (וזה לא מעט)

שיתוף בוואטסאפ

הדפסת כתבה זמינה למנויים בלבד

ללא פרסומות ותמונות, ובהגשה נוחה להדפסה

לרכישת מינוי
תגובות:

קריאת זן זמינה למנויים בלבד

ללא פרסומות ובהגשה נוחה לקריאה

לרכישת מינוי
אביטל ניר, תוכן מקודם
תוכן שיווקי

מספיק להעיף מבט על צלחת שמוציא השף יוסי שטרית כדי להבין שמדובר באיש שרואה באוכל לא פחות מיצירת אומנות. לאורך הקריירה שלו – שעברה, בין היתר, במסעדות ויולט, קיטשן מרקט, אונזה ומשייה - הוא יוצר מנות יצירתיות ואסתטיות, ששמות דגש על הצורה לא פחות מהטעם. שטרית משלב את המיטב של המטבח הצרפתי והמרוקאי, ומוסיף טאץ' של בישול מולקולרי, ומביא את זה למסך כשופט בתכנית הריאליטי "משחקי השף".

שטרית שוחח עם אפרת אנזל במסגרת סדרת מפגשי Live בשיתוף PLATINUM CLASSIC, וסיפר על שגרת הקפה שלו: "במהלך היום, בכל שעה בא לי קפה אחר. פעם אני שותה אספרסו, ופעם אני שותה קפה שחור בוץ, ובשעה 16:00 אני שותה את הפלטינום שלי". זה לא מפתיע כשמבינים שהשף המוכר רואה בחווית הקפה חוויה קולינרית לכל דבר. "כששואלים אותי 'מה אתה הכי אוהב לאכול?' אין לי תשובה לדבר הזה. אוכל הוא עניין של טיימינג, של חברה, סביבה והרגשה באותו הרגע וגם קפה זה ככה. לפעמים בא לי קפה שחור ולפעמים אני יושב במרפסת ואומר 'עכשיו, רק קפה קר'".

לאחרונה עזב שטרית את המסעדות שעמד בראשן, וכעת הוא חושף פרטים על המיזם הקולינרי החדש שלו. "משהו שאני יכול להגיד על עצמי זה שאני יודע מה אני רוצה ומה כל הזמן רציתי בחיים שלי, ועכשיו הגיע הרגע שאני באמת יכול לעשות את המסעדה כמו שאני רוצה, מא' ועד ת'. אני רוצה שכל מי שיכנס למקום הזה יבין מה אני רוצה להגיד. אנחנו נשקיע את כל המאמצים כדי שזה יהיה לא רק טעים, אלא גם יספר את הסיפור".

אנשי הקולינריה המובילים בישראל נפגשים לקפה LIVE עם אפרת אנזל > הצטרפו לשיחה

חזרה למדור

Labels

תוכן שיווקי

    כתבות שאולי פספסתם

    בני הזוג נתניהו, מירי רגב ואמיר אוחנה בטקס הדלקת המשואות בהר הרצל, השבוע. "כשמעבירים לי מידע בזמן על סכנה אפשרית, אני רוצה לטפל בה מיד"

    הסתרת הסרטן היא סממן נוסף להתנהלות הקרימינלית של שקרן חולני

    יוסי ורטר | פרשנות

    המלחמה הציתה אצל מיליוני ישראלים הפרעת נפש ברמה קלינית

    גדעון לב
    בר שם-אור ועו"ד זהבה גור. בעקבות יאיר נתניהו

    הפרקליטה לא שיערה שבר שם־אור בקיא בפסיקה. אז היא ברחה

    יסמין לוי | ביקורת טלוויזיה
    פותחת

    ההתנתקות של טאקר קרלסון מעידה על עומק המשבר של טראמפ

    נתנאל שלומוביץ | פרשנות

    ראש מכון קינסי למיניות מודאג לגבי חיי האהבה של הישראלים

    גדעון לב
    פותחת

    ההתמכרויות, השנאה והרעל של אדם דרייבר: לינה דנהאם כתבה ממואר חסר רחמים